Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Make it Real DIY Cloud Lantern - lag din egen lampe med LED-lys - regnsky

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 331,-
På lager
SKU
11216-35
   

Make it Real DIY Cloud Lantern – lar deg lage din egen LED-lampe med 13 farger.

Lanternen fra Make it Real er lampen du lager selv, og ender opp med å se ut som en regnsky med hengende krystaller som regndråper. Sett ditt eget og unike preg på soverommet med denne søte Led-lampen.

Lampen er morsom å lage og setter stemning på omgivelsene med sine 13 farger. Styr LED-lyset med den medfølgende kontrollen og du vil alltid ha stålkontroll på belysningen. Dette hobbysettet oppmuntrer til nyskapning og kreativitet – og det beste av alt: du ender opp med et interiør til rommet ditt. Last ned appen makeitrealplay for inspirasjon og for å dele dine mesterverk med andre Make it Real entusiaster.

Inneholder:

  • Lanterne/lykt
  • Lyspære
  • Fjernkontroll
  • Polyesterfyll
  • Regndråpeklistermerker
  • Glitterklistremerker
  • Perler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell1607
EAN695929016074
MerkeMake it Real
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.