Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Make it Real Fashion Design Sketchbook - Digital Dream - tegneblokk med stensiler og klistremerker

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 88,-
På lager
SKU
11216-23
   

Make it Real Fashion Design Sketchbook - Digital Dream er den perfekte tegneblokken til kreative mini-designere.

Unge illustratører og motedesignere kan med denne skisseboken skape unike og moteriktige tegninger. Boken har stensiler, fargelære og fargekart, designguide og haugevis av klistremerker. Make it Real Digital Dream tegneblokk hjelper unge designere å utvikle finmotoriske og visuelle ferdigheter. Forstå og lær grunnleggende tegne-teknikker på en morsom og kreativ måte med Make it Real tegneblokk.

Inneholder:

  • Tegneblokk
  • 20 stensiler
  • 80 klistermerker
  • 14 sider med inspirasjon og tegneteknikker
  • 30 tegninger til fargelegging

Detaljer:

  • Omslag: spiral
  • Mål: 26,5 x 18,5 x 2 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell3203
EAN695929032036
MerkeMake it Real
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.