Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Make it Real Ultimate Bead Studio - oppbevaringsskrin med perler og snører - 2600 perler

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 352,-
Få igjen på lager
SKU
11216-32
   

Make it Real Ultimate Bead Studio inneholder 2600 fargerike perler og en praktisk oppbevaringsboks med 3 skuffer.

Hold orden i perler og utstyr med Make it Real oppbevaringsskrin med 3 skuffer. Skuffene består av praktiske sorteringsbrett som kan skyves inn og ut som skuffer, og gir deg stålkontroll på perleutstyret ditt. Sorter og hold orden slik at du enkelt kan sette bort arbeidet ditt når andre gjøremål kaller, for så å ta det frem igjen senere. Skrinet kommer med perler inkludert samt diverse tilbehør til å lage fargerike og unike armbånd og smykker, som blant annet elastisk tråd og snor.

Make it Real gjør det mulig å utrykke seg gjennom kreative aktiviteter og vise frem resultatet etterpå som en del av stilen din. Lag flotte smykker, armbånd eller perlesnorer til hårpynt. Det er kun kreativiteten som stopper deg. Last ned appen makeitrealplay for inspirasjon og for å dele dine mesterverk med andre Make it Real entusiaster.

Inneholder:

  • 2600 perler
  • 120 ringer
  • 8 snøre i semsket skinn (8 farger)
  • Elastisk tråd (4 meter)

Detaljer:

  • Mål: ca. 26 x 18 x 16 cm
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell1701
EAN695929017019
MerkeMake it Real
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.