Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki stall med innhegning - laget i tre

-22%

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Kampanjepris 385,- Vår lavpris: 494,-
22%
Du sparer: 109,-
På lager
SKU
04225-52
   

Mickis stall med paddock er en fantastisk leke for alle hesteinteresserte barn. Stell hestene i den nydelige stallen før sprangtreningen i paddocken. Etterpå er det tid for en ridetur. Stallen er laget av tre og leveres med en praktisk lekematte av papp. Det er tre båser med plass til hester og du har full oversikt også på innsiden. På denne stallen er nemlig deler av taket fjernet, slik at barnet har lik mulighet til å leke inni stallen som ute i innhegningen.

Leker fra Micki er med på å utvikle barnets grovmotorikk, finmotorikk og den logiske tenkingen. Lekene oppmuntrer det lille barnet til å oppdage verden på sin egen måte. Stallen er av høy kvalitet og inviterer til endeløse timer med lekeglede. Leker fra Micki er designet og utviklet i Sverige.

Inneholder:

  • Micki stall 
  • 2 bommer/hopp
  • 10 gjerde-deler
  • Underlag med miljøbilde

Detaljer:

  • Materiale: tre og papp
  • Mål: 75 x 59 cm (LxB)
  • Alder: fra 3 år

Merk: figurer og hester medfølger ikke.

Produktdetaljer
Modell102152
EAN7315621021529
MerkeMicki
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.