Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki Vevstol i tre - bordvev med garn til barn - vevbredde 15 cm

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 374,-
På lager
SKU
04225-57
   

Vevstolen er en klassisk treleke fra Micki som har vært elsket av generasjoner - perfekt til flittige små hender.

La kreativiteten få fritt spillerom og lag fine tepper til dukkene dine eller duker til mamma og pappa. Bordveven har et moderne utseende og kommer med garn i flotte nyanser som går igjen i alle vevens deler. Det følger med tre ulike typer garn å veve med: 5 m. mykt, tykt garn, 5 m. bouclégarn og 2 m. silkebånd. Vevbredden er 15 cm.

Leker fra Micki er med på å utvikle barnets grovmotorikk, finmotorikk og den logiske tenkingen. Lekene oppmuntrer det lille barnet til å oppdage verden på sin egen måte. Bordveven er av høy kvalitet og inviterer til endeløse timer med kreativ moro. Leker fra Micki er designet og utviklet i Sverige.

Inneholder:

  • Bordvev
  • 3 ulike garntyper
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Vevbredde: 15 cm
  • Mål: 38 x 28 x 33 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell102234
EAN7315621022342
MerkeMicki
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.