Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Miele støvsuger til barn

Miele kjøkken og husholdningsartikler til barnerommet

Miele lekene fra Theo Klein fremmer barnets fantasi og kreativitet gjennom rollelek. Med hvitevarer, møbler og husholdningsartikler som ser akkurat ut som dem barnet har hjemme blir leken enda mer virkelig og mye morsommere. Rollelek er viktig for barnets utvikling. Miele lekene har realistiske funksjoner og detaljer.

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
06205-62
   

Støvsug på ekte med Miele støvsuger for barn. De medfølgende isoporkulene kan ikke ligge utover gulvet, her er det bare å støvsuge!

Miele Støvsuger til barn passer ypperlig til alle små rengjøringseksperter. Støvsugeren er akkurat som den ekte som de voksne bruker, og du kan nå støvsuge opp de medfølgende isoporkulene.

Støvsugeren er sort og hvit, den har et behagelig håndtak å holde i, roterbare hjul og av/på knapp. Når isoporkulene suges opp av støvsugeren kan du se dem virvle rundt i den gjennomsiktige beholderen. Beholderen kan også kobles av og tømmes. Så morsomt.

Inneholder:

  • Miele Støvsuger
  • Isoporkuler til å støvsuge

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x CR14 batterier (ikke inkludert)
  • Mål: 31 x 17 x 18 cm (LxbxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6864
EAN4009847068644
MerkeMiele
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.