Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft drikkeflaske 500ml i stål - Grønn med ikoner

Minecraft leker, figurer, våpen, utkledning og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. La barna bygge sin egen Minecraft verden ved hjelp av bokser. Med boksene skaper man redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer, våpen, kostymer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar barn skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som de kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 158,-
På lager
SKU
05226-60
   

Minecraft drikkeflaske i rustfritt stål er ideell for å oppbevare drikken din, enten det er til skole eller fritid. Med et moderne design, denne grønne flasken har flere små ikoner kjent fra Minecraft-universet. 

Flasken har en kapasitet på 500 ml, praktisk størrelse for hverdagsbruk og til å ha i tursekken. Materialet er 100% BPA-fritt og uten giftstoffer.

Inneholder:

  • Minecraft drikkeflaske i stål

Detaljer:

  • Volum: 500 ml
  • Materiale: stål
  • Alder: fra 3 år
  • BPA-fri

MERK: Tåler ikke vask i oppvaskmaskin, ikke egnet for varme drikker

Produktdetaljer
ModellMC91702
EAN8435507861557
MerkeMinecraft
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.