Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minix Fotball samlerfigur Pep Guardiola Manchester City - 12 cm

Minix minifigurer - samle alle favorittene fra film, TV og sport!

Minix er små minifigurer, detaljerte og autentiske kopier av noen av barnas eller dine egne favoritter innen film, TV og idrett. Disse minfigurene er populære å samle for sine fans, med karakterer fra film, skuespillere, idrettsstjerner og mange flere, er utvalget stort. Hver modell er ca 12 cm høy, av kvalitetsmaterialer, og minner om dine helter! Samle og oppbevar Minix-figurene på hyllen, bordet eller skrivepulten, lek med dem og vis frem dine favoritter. 

Vår lavpris: 184,-
På lager
SKU
06236-45
   

Minix Guardiola Manchester City er en samlefigur på 12 cm i plast. Guardiola er modellert i sitt trener-antrekk, og kommer med unike ansiktstrekk og detaljer. 

Alle produktene fra MiniX er nummererte og passer utmerket for fotballfans i alle aldre, og utgjør flotte samlerobjekt. MiniX har ulike produktserier som tar barn og voksne nærmere sine favorittunivers, og som hele tiden utvider med flere figurer og produkter der bare fantasien setter grenser.

Inneholder:

  • MINIX Pep Guardiola figur - Manchester City

Detaljer:

  • Mål: 12 x 5 x 4 cm
  • Serienummer: 134
  • Materiale: plast
Produktdetaljer
ModellMNX14293
EAN8436605114293
MerkeMinix
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.