Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Miraculous Ladybug The Movie motedukke i ballkjole med avtakbar maske og øredobber - 26 cm

-50%

Miraculous - adventures of LadyBug - figurer, dukker og lekesett!

Miraculous Ladybug er tenåringen Marinette som forvandles til superhelten Ladybug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mot skurker og kjeltringer. Nå kan du gjenskape scener du husker fra den populære TV-serien eller skape dine helt egne historier med Miraculous-leker og figurer. Blir med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterene fra serien, på nye, spennende og actionfylte eventyr der du har regien. 

Kampanjepris 230,- Vår lavpris: 464,-
50%
Du sparer: 234,-
På lager
SKU
04225-05
   

Miraculous Marinette er en 26 cm høy dukke inspirert av Ladybug og CatNoir filmen, med en vakker rød ballkjole og avtakbar Ladybug-maske og øredobber.

Miraculous Ladybug gjør sin spillefilmdebut i en fortryllende animert og musikalsk fortelling. Filmen tar deg med på en oppdagelsesreise i denne vakre opprinnelseshistorien om hvordan disse vanlige tenåringene tok fatt på sine superhelt-skjebner!

Denne spesialutgaven av samlerdukken representerer et sentralt øyeblikk i filmen, der Marinette designer sin helt egen kjole til Grand Ball i Paris! Marinette er 26,5 cm høy og er kledd i en lagdelt, flytende, rød kjole med glitrende, glitrende organza-vinger. Hun har på seg sine karakteristiske ballett-tøfler med en myk rosa skimmer og sløyfedetalj. Hennes signaturblå hår er delikat virvlet til en elegant updo for denne storslåtte begivenheten, toppet med en sydd parisisk fascinator. Hun kommer med en avtagbar Ladybug-maske dekorert med høyglansskimmer og de avtakbare Miraculous-øredobbene hennes. Sminken hennes glitrer, klar for en natt ute med hennes nærmeste venner, og kanskje den største avslører livet hennes!

Inneholder:

  • Miraculous Ladybug Movie motedukke
  • Ladybug-maske
  • Miraculous øredobber

Detaljer:

  • Mål dukke: 26,5 cm (H)
  • Mål eske: ca. 28 x 34 x 8 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell60-50155
EAN043377501558
MerkeMiraculous
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.