Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

My Fuzzy Friend Poppy den kosete kaninen - interaktiv bamse med lys, lyd og over 50 reaksjoner

Vår lavpris: 443,-
Utsolgt
SKU
08224-41

My Fuzzy Friend Poppy, den interaktive og kosete kaninen med over 50 reaksjoner, med både lys, lyder og bevegelser.

Møt Poppy, den kosete kaninen fra My Fuzzy Friend. Denne interaktive kaninbamsen er ekstremt søt og myk, og med kosefunksjonen kan den kose med deg mens den holder rundt armen din med potene sine. Den har flere berøringspunkter, samt over 50 reaksjoner og LED-lys i kinnene som kommuniserer følelsene hans. Når du koser kaninen på hodet flere ganger vil du se en søt og spesiell reaksjon. Bamsen kan også koses på nesen for enda flere søte reaksjoner, og når du koser den flere ganger på nesen blir kaninen glad. Du kan også kile bamsen på magen for at aktivere lyder og reaksjoner.

Denne søte kaninbamsen kommer også med et blad som du kan mate den med når den blir sulten. Før bladet opp til munnen flere ganger og hør kaninen lage glade lyder. Når kaninbamsen er glad og mett, vil du se kinnene lyse. Når bamsen ikke brukes vil den automatisk gå over til sovetilstand, og den kan vekkes med et trykk på nesen.

  • Over 50 reaksjoner og flere berøringspunkt
  • Med lys, lyd og bevegelser

Inneholder:

  • My Fuzzy Friend Poppy den kosete kaninen
  • 1 blad

Detaljer:

  • Mål eske: ca. 23 x 13 x 25,5 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA (inkluderet)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell18524
EAN810017185245
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.