Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Minecraft Pillager's Crossbow - dartskytende armbrøst blaster - med 3 Nerf Elite darts

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 428,-
Få igjen på lager
SKU
02227-25
   

Skill deg ut i Nerf-kampen med denne stilige og karakteristiske Pillager's Crossbow armbrøst-blasteren som er inspirert av det populære Minecraft-spillet! Med denne pilskyteren kan du bekjempe fiendene dine og oppleve ekte armbrøst-action. Sett i de 3 medfølgende Nerf Elite dartene i front, dra tilbake strengen til armbrøsten, og trykk på avtrekkeren for å skyte den første pilen. Dra i spaken for å dra strengen tilbake igjen, og skyt ut neste pil. Armbrøsten kan lades med tre skumpiler om gangen, og er enkelt å lade om igjen.

Inneholder:

  • Nerf Minecraft armbrøst blaster
  • 3 Nerf Elite piler
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 48 x 30 x 6 cm
  • Alder: fra 8 år

Merk: beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Produktdetaljer
ModellF4415
EAN05010994125752
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.