Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Ultra One blaster - med 25 Nerf Ultra darts

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 642,-
Utsolgt
SKU
05206-160

Opplev Nerf Ultra Blasters - gullstandarden i Nerf dartspredning. Nerf Ultra blasters har avansert design og ytelse for å levere ekstrem avstand, nøyaktighet og fart. De inkluderer Nerf Ultra-dart med en innovativ flyspiss, Aerofin-teknologi og Nerf Ultra-skum. Ta spillet ditt til neste nivå med Nerf Ultra One blasters og Nerf Ultra-dart. Nerf Ultra blasters fungerer bare med Nerf Ultra darts.

Blasteren er motorisert med hurtig omladning, og kommer med trommel med 25 darts. Fyr løs over to dusin darts med denne Nerf Ultra-blasteren. Skyt darts som flyr gjennom luften, opptil 36 meter. Du har ferdighetene og ekspertisen som Nerf-battler, med denne har du alt du trenger for overlegenhet i kampen.

Inneholder:

  • 1 Nerf Ultra-blaster
  • 25 Nerf Ultra-dart

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x C-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år
  • Briller anbefales (ikke inkludert)
Produktdetaljer
ModellE6596
EAN5010993784820
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.