Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nintendo Mario Kart Racing Deluxe bilbane med 2 kjøretøy - Mario og Luigi

Nintendo Super Mario leker - Kosebamser, byggesett, figurer og lekesett

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen barna kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle noen av favorittkarakterene, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, figurer, bamser, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 446,-
På lager
SKU
06226-17
   

Still dere klar på startstreken for spennende racing-action med Mario og Luigi på denne Mario Kart Racing Deluxe bilbanen. Inspirert av Nintendo Mario Kart, her er det om å gjøre å komme først rundt banen mens man navigerer gjennom 6 hindre på vei mot målstreken. Kjørebanesettet kommer med rundeteller, første til å fullføre 5 runder vinner. Øv inn dine racing-evner og kjemp om få den raskeste gjennomkjøring.

Inneholder:

  • Bilbane
  • 2 Mario Kart biler

Detaljer:

  • Mål: 27 x 24 x 16 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell7390
EAN5054131073902
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.