Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nintendo Super Mario figur med rød sopp og bevegelige ledd - 10 cm

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 157,-
På lager
SKU
06218-48
   

Med denne 10 cm Super Mario figuren kan du gjenskape magien fra videospillet. Små Nintendo-fans vil elske å gjenoppleve sine favorittøyeblikk med denne figuren. Super Mario figuren måler 10 cm og har bevegelige ledd, og et realistisk design for å gjenskape figuren akkurat som i spillet. Det følger også med den røde super- soppen.

Inneholder:

  • 1 Super Mario figur
  • 1 rød super sopp

Detaljer:

  • Mål figur: 10 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell40604
EAN0192995406049
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.