Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation Sarah dukke med langt hår - 46 cm

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 460,-
På lager
SKU
04206-62
   

Our Generation Sarah dukken tar deg med på en magisk reise. Antrekket hennes består av en kjole i gull og rosa, med tyll underlag. På hodet har hun en krone for å fullføre den fortryllete stilen. Hun har varme, brune øyne som åpnes og lukkes og langt, lyst hår.

Inneholder:

  • Our Generation Sarah dukke
  • Kjole
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Dukken er ca 46 cm høy
  • Our Generation dukkene har myk kropp og lemmer i plast
  • Alder: fra 3 år

Sarah er del av en generasjon som drømmer stort. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Produktdetaljer
ModellBD31290Z
EAN062243422643
MerkeOur Generation
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.