Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Big Truck Pups figursett med 8 figurer - eksklusive Ryder og Al figurer

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 365,-
På lager
SKU
06226-115
   

PAW Patrol figurpakke med hele 8 figurer inkludert eksklusive Ryder og Al-figurer samt resten av valpe-gjengen.

Lag dine egne PAW Patrol eventyr med Big Truck Pups figursettet. Settet inkluderer Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye og Al. Denne Big Truck Pups gavepakken er en ideell mulighet til å bringe alle dine favoritt PAW Patrol-karakterer hjem. Med realistisk utseende, detaljer tro til serien og kledd i sine ferskeste uniformer, disse valpevennene er klare for neste oppdrag!

Med Paw Patrol kan barna utforske fantasien samtidig som de utvikler finmotoriske ferdigheter gjennom lek. Gjennopplev favorittscenene fra Paw Patrol tv-serie og film, eller skap helt nye oppdrag og eventyr. Samle flere Paw Patrol Big Truck Pups figurer og kjøretøy (selges separat) for det ultimate redningslaget og begi dere ut på endeløs lek og moro.

Inneholder:

  • Ryder-figur
  • 7 valpefigurer

Detaljer:

  • Mål eske: ca. 22 x 30 x 5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6066045
EAN778988445259
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.