Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Chase radiostyrt politibil med Pup Pad kontroller

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
06193-15
   

Radiostyrt PAW Patrol Chase politibil med 76 meters rekkevidde og barnevennlig fjernkontroll.

Ta med deg hjem all moroa fra TV-serien Paw Patrol! Her får du Chase og politibilen hans. Jakt skumle skurker og redd dagen sammen med Chase. Bilen er radiostyrt og det følger med fjernkontroll som er enkel å styre selv for små barnehender. Kontrollen er enkel å bruke og har en rekkevidde på hele 76 meter.

Kjør rundt med din favorittvalp og redd dagen ved å gjenskape dine favorittøyeblikk fra den populære serien. Chase og politibilen hans styres ved hjelp av en enkel kontroll med toveis-styring. fremover eller bakover. 

  • Radiostyrt bil med 76 meters rekkevidde
  • Kjører fremover og bakover

Samle PAW Patrol leker og tilbehør for det ultimate redningslaget, med Ryder, Chase, Marshall, Skye og resten av teamet.

Inneholder: 

  • Chase og politibilen hans
  • Fjernkontroll

Detaljer:

  • Mål: 25,5 x 13,5 x 23 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 5 x AAA batterier (ikke inkludert) 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell6054190
EAN778988278659
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.