Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Dino Rescue HQ - lekesett med valp, kjøretøy og en dinosaur

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 794,-
På lager
SKU
06206-111
   

Alle redningsteam trenger en base, og Paw Patrol-valpene er intet unntak. Dette Dino Rescue HQ-lekesettet gir deg alt du trenger for å starte dine dino-oppdrag.

Bli med den eksklusive Rex-figuren på eventyr i kjøretøyet hans og oppdag en overraskelse-dinosaur. Hvilken farge har den? 

Parkér Rex's kjøretøy i garasjen på basen og sett valpen i tårnet. Med et knappetrykk forvandles hovedkvarteret til et tårn, med spinnende topp som i den populære barne-TV serien. Her har dere perfekt utsikt over område, og kan fort oppdage om det er noen problemer. Aktiver lyd-effekter ved å trykke på knappen i Rex`s laboratorium. Er det en dino i trøbbel? Tid for redningsoppdrag! Fest gripekroken i Rexs ryggsekk og hopp i aksjon. 

Lag dine egne dino-oppdrag så ofte du vil med dette Paw Patrol Dino Rescue HQ lekesettet!

Inneholder:: 

  • Paw Patrol Dino hovedkvarter
  • Rex-figur
  • kjøretøy
  • Mini-dinosaur overraskelse

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Kombiner gjerne med andre Paw Patrol Dino Rescue figurer og kjøretøy for det ultimate dino-eventyret

Produktdetaljer
Modell6059295
EAN778988319994
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.