Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Junior sengesett i 100% bomull - 100x140 cm

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 175,-
Utsolgt
SKU
03225-59

Gå til sengs i dette kule PAW Patrol Junior sengesettet i 100% bomull. Behagelig sengesett i bomull, perfekt for deg som er glad i PAW Patrol. Dynetrekket har ulike motiver på hver side, og du kan velge hvilket motiv som skal vende opp. Det samme gjelder putetrekket.

Inneholder:

  • PAW Patrol dynetrekk
  • PAW Patrol putetrekk

Detaljer:

  • Motiv:PAW Patrol
  • Mål dynetrekk: 100x140 cm
  • Mål putetrekk: 40 x 60 cm
  • Materiale: 100% bomull
Produktdetaljer
Modell64946
EAN5710756064946
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.