Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol matboks med avtagbar beholder

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 88,-
På lager
SKU
05218-34
   

Matboks er kjekt å ha til å oppbevare maten din i når du skal på tur. Denne matboksen med PAW Patrol figurene Chase, Marshall, Rubble og Skye holder maten din beskyttet fra søl og smuss, fram til du skal spise den. Matboksen har ekstra beholder som passer oppi matboksen, og kan tas ut etter ønske. Lokket er enkelt å ta av og på med lukking på sidene, og kan også tas helt av.

Inneholder:

  • 1 Matboks
  • 1 beholder

Detaljer:

  • Mål: (L) 18 x (B) 13,5 x (H) 6 cm
  • Material: Plast

Merk: Vaskes for hånd

Produktdetaljer
ModellPPAT9903
EAN4043946289708
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.