Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Pop-Up leketelt - Politibilen til Chase - 70 x 100 x 70 cm

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 364,-
Utsolgt
SKU
08217-24

Bli med Chase fra PAW Patrol på en dag fylt med spennende eventyr i det flotte politibil-leketeltet! Dette pop-up teltet for barn er genialt for alle små PAW Patrol-fans, og kan brukes på både innendørs og utendørs eventyr.

Dette kule teltet har en praktisk dør som kan rulles opp og et tak som man kan titte gjennom slik at man enkelt og realistisk kan leke at man kjører politibilen og sørge for en trøbbelfri dag. Teltet er kjapt å sette opp da det popper opp av seg selv, i tillegg til at det er enkelt å slå flatt sammen og oppbevare uten at det tar stor plass. Slå opp teltet på et blunk for øyeblikkelig moro og festligheter. Popp det opp i hagen eller i et rom med god plass, og du er garantert PAW Patrol-moro!

Inneholder:

  • Chases politibil pop-up leketelt

Detaljer:

  • Mål: 70 x 100 x 70 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell13182
EAN630996131824
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.