Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Ryder kostyme 3-4 år - 104 cm - heldrakt med maske

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 288,-
Få igjen på lager
SKU
03217-20
   

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for PAW Patrol og er den som gir valpegjengen redningsoppdrag. Kle deg ut som Ryder med dette kostymet for barn i alderen 3-4 år, og vær med å sørg for at byen forblir et trygt sted for alle. Ryder er en intelligent og kreativ gutt som er flink til å trene vapene sine til å gjøre en spesifikk jobb, og han er i tillegg en ypperlig problemløser. Med den omsorgen han viser for valpene sine, er det ikke rart han er en godt likt leder for PAW Patrol gjengen.

Vil du være som Ryder, er dette kostymet for deg. Det er en heldrakt med illusjon av den røde og hvite boblevesten hans med gule og blå detaljer, og en blå olabukse. Vesten har falske lommer og glidelås, og buksen har falske lommer på lårene for et mer detaljert utseende. Antrekket kommer med en halvmaske av hjelmen, og masken stopper rett under øynene for mer realistisk lek. Halvmasken har hull hvor øynene er plassert slik at man kan se gjennom den, og masken festes enkelt med en strikk rundt hodet.

Inneholder:

  • Ryder heldrakt
  • Maske

Detaljer:

  • Alder: 3-4 år
  • Størrelse: 104
  • Materiale: polyester
Produktdetaljer
Modell9909119
EAN0194099030113
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.