Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lekebok - Barnas bondegård - bok man kan ta og føle på med lyd

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 195,-
På lager
SKU
09217-35
   

Barnas bondegård er en spennende peke- og følebok med lyd for de minste. I denne boken finner man mange fine dyr som er kjent fra gården. Se på bildene, og ta på dyrene. Kjenn så myk sauen er! Hva tror du eselet sier? Skap en hyggelig lesestund med barnet med denne pekeboken. La barna ta og føle på de ulike dyrene, og høre hvilke lyder de lager. Finn ut hvilket dyr som breker, og hvilket som grynter!

Inneholder:

  • Barnas bondegård pekebok

Detaljer:

  • Med tekstur og lyd
  • Bokmål
  • Alder: 0-3 år
Produktdetaljer
Modell470617
EAN9788242970541
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.