Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Peppa Gris figursett med 4 figurer - Familien Gris

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 168,-
På lager
SKU
04216-50
   

Barn og Peppa-fans fra 3 år og oppover vil elske å bli med på morsomme eventyr med Peppa Gris fra den populære barneTV-serien. Figursettet inkluderer 4 figurer med bevegelige ledd, i sine ikoniske antrekk fra Peppas verden. Peppa bor i huset på haugen sammen med lillebroren Georg, og Mamma og Pappa Gris, og har en rekke venner som hun leker med.

La barnet gjenskape favoritt-øyeblikk med figurer fra Peppa Gris, og kanskje lage sine egne eventyr. Gjør deg klar for masse fortellermoro og innlevelse.

Inneholder:

  • Peppa Gris figur
  • Georg Gris figur
  • Mamma Gris figur
  • Pappa Gris figur

Detaljer:

  • Høyde: ca. 8 cm
  • Alder: fra 3 år

MERK: Figurene passer til Peppa Gris Familiehus lekesett, modell F2167 og Peppa Gris Familiebil med lyd, modell F2184

Produktdetaljer
ModellF2190
EAN5010993834600
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.