Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Peppa Gris figursett med 4 figurer - Familie Gris regnværsdag

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 156,-
På lager
SKU
04216-51
   

Er du klar til å hoppe opp og ned i søledammer sammen med Peppa og familien? Barn og Peppa-fans fra 3 år og oppover vil elske å bli med på morsomme eventyr med Peppa Gris fra den populære barne-TV serien. Figursettet inkluderer 4 artikulerte figurer kledd i gult regntøy. Peppa bor i huset på haugen sammen med lillebroren Georg, og Mamma og Pappa Gris, og har en rekke venner som hun leker med.

La barnet gjenskape favoritt-øyeblikk med figurer og familiemedlemmer fra Peppa Gris, og kanskje lage sine egne eventyr. Gjør deg klar for masse fortellermoro og innlevelse. Alle liker å hoppe i søledammer!

Inneholder:

  • 4 Peppa Gris regnværsdag figurer

Detaljer:

  • Høyde: ca. 8 cm
  • Alder: fra 3 år

MERK: Figurene passer til Peppa Gris Familiehus lekesett, modell F2167 og Peppa Gris familiebil med lyd, modell F2184

Produktdetaljer
Modell857654
EAN5010993857654
MerkePeppa Gris
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.