Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris rosa ryggsekk med frontlomme og justerbare stropper - 31 cm

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 124,-
På lager
SKU
08224-21
   

Med denne rosa Peppa Gris ryggsekken vil barnet ditt glede seg til å gå til barnehagen. Denne barnehagesekken har et motiv av Peppa Gris med teksten "100% unique" på forsiden, og har to separate rom. Sekken har et romslig hovedrom med glidelås, og en praktisk lomme foran som også kan åpnes og lukkes med glidelås. Skulderstroppene kan justeres og tilpasses barnet slik at ranselen sitter behagelig på. Ryggsekken er stor nok til både matboks og drikkeflaske, eller til å ta med ekstra tøy eller annet på tur.

Inneholder:

  • Peppa Gris ryggsekk med frontlomme

Detaljer:

  • Mål: ca. 31 x 25 x 10 cm (HxBxD)
  • Materiale: polyester
Produktdetaljer
ModellPIPA7601
EAN4043946301790
MerkePeppa Gris
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.