Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play Doh Crazy Cuts Stylist lekesett med 8 bokser leire og utstyr - lag ville frisyrer

Play-Doh lekeleire, former og kreativt utstyr for lek med leire

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. La barna lage figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegge, og så starte på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker, og kan brukes om og om igjen!

Vår lavpris: 299,-
Utsolgt
SKU
01216-45

Lek frisør med Play Doh Crazy Cuts Stylist lekesettet med 8 bokser leire og masse frisørutstyr! Alle stiler er velkomne på Play Doh frisørsalong. Dette lekesettet gir barn fra 3 år mange morsomme og kreative hårstiler å prøve ut på sine "kunder". Se hvor langt du klarer la håret vokse, ved å legge til så mye leire du får til. Endre formen og tykkelsen på lekehåret med tilbehøret. Med 8 bokser med 3 farger i hver har barnet mange kombinasjoner å prøve ut. Klipp håret med Play Doh saksen og barberhøvelen for å starte på nytt. Super gave både til bursdag og høytid, og perfekt for kreativ innelek.

Inneholder:

  • 1 modell
  • 3 frisørhoder
  • 8 bokser leire
  • Stylingutstyr

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
  • Inneholder hvete
  • Vekt: 940 g
Produktdetaljer
ModellF1260
EAN5010993791859
MerkePlay-doh
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.