Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil City Action Feiebil 71432

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 295,-
På lager
SKU
06234-107
   

Det flittige veivedlikeholdsteamet holder veiene rene med sin feiemaskin. De vendbare feiebørstene gjør en god jobb med å fjerne all skitten. Hold veiene i byen rene slik at bilene kan kjøre uten hindringer. Hjelp veivedlikeholdsteamet med deres feiemaskin. Settet inneholder en feiemaskin med roterende børster og en Playmobil-figur med lue. Når maskinens feiebørster berører bakken, roterer de automatisk. Når maskinen skal tømmes, kan bakluken åpnes, og søppelbeholderen kan tippes. For å enklere sette figuren inn i feiemaskinen, kan taket tas av.

Inneholder:

  • Playmobil-figur
  • Feiemaskin

Detaljer:

  • Antall delre: 30
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71432
EAN4008789714329
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.