Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Politiveisperring 6924

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 146,-
På lager
SKU
15638
   

Gi politiet en hånd med denne politiveisperringen. Ved hjelp av forskjellige trafikkskilt og trafikklys blir det lettere å unngå trafikkovertredelser. Ved hjelp av sporhunden blir det lettere å finne og følge spor. Med den fleksible spikermatten er det enklere å fange skurker som stikker av i bil! Praktisk, ikke sant?!

Playmobil DuoPack lekesett:

  • Lett å integrere i eksisterende Playmobil-lekeunivers
  • City Action lekesett
  • Med masse tilbehør til veisperringen
  • 2 figurer + 1 hund
  • Hund med bur kan kombineres med art. 6920 «Patruljebil med lys og lyd»
  • Mål: Ca. 7,5 x 3 x 4,5 cm
  • Batterier: Nei
  • Oppbygningstid: Ca. 15 minutter

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell6924
EAN4008789069245
MerkePlaymobil
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.