Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Havsnød: Redning av kitesurfer med båt 70144

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
02217-88
   

Sjøredningsmannen kaster redningsposen til kitesurferen i nød og drar han opp i båten. Det er morsomt å kitesurfe, men det kan også være farlig dersom man mister kontrollen. Denne uheldige kitesurferen ble truffet av en bølge og kastet av brettet sitt. Heldigvis var ikke hjelpen langt unna og sjøredningsmannen kom seg raskt til unnsetning i gummibåten sin. Han kastet redningsposen til surferen og fikk dratt ham raskt ombord i båten. Heldigvis gikk det bra denne gangen.

Inneholder:

  • 2 Playmobil figurer
  • Gummibåt med påhengsmotor og årer
  • Kitesurfebrett
  • Redningspose
  • Radio
  • Hjelm

Detaljer:

  • Antall deler: 30
  • Gummibåten har plass til én person, og kan oppgraderes med en nedsenkbar motor (ikke inkludert)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70144
EAN4008789701442
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.