Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Family Fun lekerom for barn - 70440

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 267,-
På lager
SKU
06202-24
   

Lek og moro er garantert i Kids Club: Minidisco, kostymer til å kle seg ut i, hoppe paradis, tråbilkjøring og andre leker holder barna underholdt. Alle de unge feriegjestene kan boltre seg, leke og danse i den morsomme Kids Club. Her kan de kjøre gokart så mye de vil, male, lese og leke. På showscenen viser små sangtalenter hva de kan. Det er ekstra populært å kle seg ut. Her står det en hel kiste full av morsomme kostymer. I Kids Club har barna det bra.

Lekesettet inneholder

  • 1 Playmobil-figur og 3 Playmobil-barnefigurer
  • 1 scene med mikrofon og strandhøyttalere
  • 1 kiste med ulike kostymer, 1 gocart, malesaker, bøker
  • Annet tilbehør

Pusleelementene i ringspillet kan settes sammen individuelt.

Detaljer:

  • Antall deler: 66
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70440
EAN4008789704405
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.