Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil James Bond Aston Martin DB5 – Goldfinger Edition 70578

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 697,-
På lager
SKU
08217-32
   

Navnet er Bond, James Bond. Verdens mest kjente hemmelige agent har hatt flere fantastiske flotte biler gjennom tidene. Denne sølvgrå og lekre bilen, den ikoniske Aston Martin DB5, dukket først opp i Goldfinger i 1964, og denne Playmobil utgaven har autentiske gadgets som ejektor-passasjersete og svingbare nummerplater inkludert.

I nesten seksti år har agent 007 begeistret fans verden over, med sine actionfylte oppdrag. I dette tidløse kjøretøyet kommer 007 seg unna alle forfølgerne hans i spektakulære jaktscener, og setter en stopper for skurken Goldfingers skumle planer. Aston Martin DB5 Playmobilsettet kommer med 4 Playmobil-figurer, inkludert James Bond og Goldfinger. Dette Playmobilsettet er et selvskrevent sett for alle Bond-fans!

Inneholder:

  • 4 Playmobil-figurer
  • Aston Martin BD5
  • 4 doble gullbarrer
  • Kikkert

Detaljer:

  • Antall deler: 54
  • Alder: fra 5 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70578
EAN4008789705785
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.