Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Wild Life Noahs Ark 9373

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 960,-
Utsolgt
SKU
04218-3

Forbered deg på flommen med Playmobil Wild Life Noahs Ark. Følg dyrene opp rampen til båten hvor de kan finne seg en trygg plass før vannet kommer. Foran på båten er det plass til sjiraffene med sin lange hals og sebraene. Rundt på båten kan sjimpansene, orangutangen og surikaten vandre mens de andre dyrene følger på. Her er det plass til alle. Ikke glem å laste inn all utstyr og mat for den lange reisen. Når det er klart for avgang kan du lagre landgangen under taket.

Båten kan brukes i vann (undervannsmotor 5159 medfølger ikke.) På undersiden av båten er det hjul som gjør det enkelt å fortsette leken på lekerommet, dette gjør at båten enkelt glir over gulv og tepper.

Inneholder:

  • 2 Playmobil figurer
  • Dyr: Sjiraffer, sebraer, løver, orangutang, sjimpanse, pandaer, surikater og fugler
  • Høyballer, mat, bøtter og høygaffel
  • Og mye mer.

Detaljer:

  • Mål: 21 x 52 x 26 cm
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9373
EAN4008789093738
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.