Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Undervannsmotor 5159

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
18950
   

Denne motoren kan brukes med de flest Playmobil biler og båter. Krever 1 x AA batteri (følger ikke med).

  • Festes til bunnen av båten
  • Rotorbladet er laget av sikker og mykt plastmaterialet
  • Motoren gjør at din båt eller skip kan oppgraderes til morsom bruk i badekaret

 Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell5159
EAN4008789051592
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.