Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun Zoo Løver i innhegning 70343

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
01202-123
   

Løvene er blant de mest majestetiske og populære dyrene i dyrehagen. Fra den hevede trebroen over steinportalen har de besøkende god utsikt mot de ville dyrene og kan studere den nøye. I det store utendørsområdet har løvefamilien stor plass å boltre seg på. Nå er det fôringstid og den unge familien kaster seg grådige over kjøttet. På sikker avstand i et tre sitter ekornene og ser på hva de store kattedyrene foretar seg.

Lekesettet inneholder:

  • 2 PLAYMOBIL-figurer
  • 1 trebro med trapp over steinportalen
  • 4 løver
  • 1 hegre
  • 2 ekorn
  • 1 salamander
  • Bevegelige gjerdeelementer for bygging av en innhegning

Detaljer:

  • Antall deler: 61 deler
  • Mål: 37 x 27 x 15 cm (L x D x H)
  • Alder: fra 4 år

Ved å kombinere løvenes utendørsområde med den store opplevelses-dyrparken (art.nr. 70341) kan du bygge en stor, sammenhengende trebro som kan gås inn på eller forlates på to sider. Fra oppdagelsesstien har mor og sønn god utsikt over løvene i innhegningen. Stien kan kombineres med Den store opplevelsesdyreparken (# 70341) og Tilleggssett til opplevelsesdyrepark (# 70348) 

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70343
EAN4008789703439
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.