Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Plus Plus Basic Bundle 4 tuber - savanne byggesett med 400 brikker og 1 byggeplate - løve, giraff, sebra og elefant

Plus Plus Mini og BIG byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativt, og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen. Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

Vår lavpris: 285,-
Få igjen på lager
SKU
02212-84
   

Dette Plus-Plus byggesettet inneholder 4 rør med savanne-tema. Bygg en elefant, giraff, sebra og løve i tillegg litt vekst- og vannelementer som kan plasseres på den medfølgende byggeplaten. Plus Plus rør er perfekt når man skal reisa og kan lett anvendes som oppbevaring til dine Plus-Plus. I hvert rør er det 100 brikker til å bygge med. Det følger dessuten med bruksanvisning med detaljerende steg-for-steg instruksjoner.

Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell.

  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og phthalate-free

Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, kreativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

Inneholder:

  • 400 byggeklosser
  • Byggeplate

Detaljer:

  • Mål enkeltbrikke: 20 x 12 mm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell7269
EAN5710409105729
MerkePlus Plus
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.