Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Portfolio 9-P Snorlax & Munchlax - perm med plass til 180 byttekort

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 185,-
Utsolgt
SKU
05227-74

Med Pokemon Portfolio 9-P Snorlax & Munchlax albumet kan organisere og ta vare på Pokemonkortene dine på best mulig måte. Permen har plass til 90 enkle kort i hver lomme, eller 180 dersom de lagres 2 og 2. Hver side i portfolioen har 9 lommer til samlekortene dine, og dette albumet er det ideelle stedet å lagre og beskytte de dyrebare Pokemon byttekortene dine!

Ved å samle kortene dine i album holder du ikke bare orden på samlekortene dine, men du holder også kortene dine i god stand ved å ta ordentlig vare på dem. Dette albumet har et levende Pokemonmotiv av Snorlax og Munchlax på coveret, og kan lagre opptil 180 kort.

Inneholder:

  • Pokemon Portfolio 9-P Snorlax & Munchlax perm

Detaljer:

  • Rommer 90 enkeltkort eller 180 doble kort
  • Motiv: Snorlax & Munchlax
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellULT15950
EAN074427159504
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.