Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Scorbunny bamse - 20 cm

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 195,-
På lager
SKU
02212-56
   

Denne 20 cm høye, kjempemyke Pokémon Scorbunny bamsen som er perfekt å ha med seg overalt! Med realistiske detaljer passer den perfekt for alle Pokemon fans. Din favoritt-Pokémon venter på deg!

Scorbunny har spesielle puter under føttene og på nesa som utstråler intens hete i kamp.

Inneholder:

  • Pokemon Scorbunny bamse

Detaljer:

  • Mål: ca 20 cm høy
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell98057P
EAN0889933980579
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.