Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Alakzam V box - eske med byttekort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 305,-
Utsolgt
SKU
10206-76

Kontroller sinnet med Alakazam V! Med sterke psykiske krefter og et par skinnende hjelpemidler kan Alakazam V utkonkurrere de fleste motstandere på kampfeltet. Psi Pokemons intelligens og hukommelsesferdigheter er helt utrolige, og den er klar til å finne sin plass ved din side. 

Inneholder:

  • 1 foliert promo-kort med Alakazam V
  • 1 oversized kort med AlakazamV
  • 4 Pokemon boosterpakker med til sammen 40 byttekort
  • 1 kodekort for Pokemon Trading online game
Produktdetaljer
ModellPOK80748
EAN820650807480
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.