Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Battle Deck League Mew VMAX - eske med byttekort

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 388,-
På lager
SKU
05236-115
   

Ta med søte, men kraftfulle Mew VMAX på laget og utligne motstanderen med kraften fra Fusion Strike! Med en bunke kort inkludert premium glinsekort, ettertraktede power-kort og en fin gruppe Pokemon- og trenerkort er Mew VMAX League Battle Deck mer enn å bare framheve en av Kanto-regionens mest populære Pokémon, den samler også alle elementene til å støtte deg i neste møte mot venner og naboer, enten det er fysisk eller på nett!

Inneholder:

  • 2 Mew V
  • 2 Mew VMAX
  • 2 Genesect V
  • Spillbar kortstokk og statusmarkører
  • Regelhefte og Strategiguide
  • Skadeteller-terninger og flippmynt
  • Kodekort for Pokemon TCG Online game

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK85112
EAN820650851124
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.