Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: League Battle Deck Rapid Strike Urshifu VMAX - eske med byttekort

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 396,-
På lager
SKU
11217-1
   

Med Pokemon TCG: League Battle Deck Rapid Strike Urshifu VMAX esken kan du velge ditt øyeblikk og slå til med rå kraft tusenvis av ganger - hver gang et steg nærmere seier! Urshifu VMAX kan bli en del av samlingen din med denne kraftfulle, kampklare kortstokken for erfarne trenere og TCG spillere. I denne esken med byttekort får du blant annet en ferdigbygget kortstokk med 60 kort, samt promokort, skademarkører og terninger.

Med en rekke kort, inkludert premium glinsekort, ettertraktede kraftkort og et velstemt sett med Pokémon- og Trainer-kort, gjør denne League Battle Deck mer enn å komme med en av de mest populære Pokémonene i Galar-regionen: de har også satt sammen alle elementene for å støtte deg i din neste kamp mot venner og naboer, personlig eller online! 

Inneholder:

  • 1 kortstokk med 60 kort
  • 2 promokort Rapid Strike Urshifu V
  • 2 promokort Rapid Strike Urshifu VMAX
  • 2 skademarkører
  • 5 skadeterninger
  • 1 konkurransemynt
  • 1 regelbok og hurtigguide
  • Kode til Pokémon TCG online

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK80912
EAN820650809125
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.