Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Battle Figure 3 pack figursett - Wartotle, Pikachu og Cubone

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 211,-
Utsolgt
SKU
05217-46

Gjør deg klar for action med Pokemon Battle figursett! I denne figurpakken finner du Wartotle, Pikachu og Cubone som du kan bruke for å spille ut favorittscenene dine fra Pokemonserien. Figurene kan lekes med alene, eller sammen med andre figurpakker (selges separat), og de tar seg også godt ut til utstilling på barnerommet. Figurene er mellom ca. 5 og 8 cm høye. Wartotle er den største figuren på ca. 8 cm, og har i tillegg bevegelige ledd for mer realistisk lek.

Inneholder:

  • 1 Wartotle
  • 1 Pikachu
  • 1 Cubone

Detaljer:

  • Mål: mellom 5-8 cm
  • Alder: fra 4 år

Merk: Andre figursett kjøpes separat

Produktdetaljer
ModellPKW0046
EAN0191726379447
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.