Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pysjheltene Rev-N-Rumblers Track Playset - med 2 kjøretøy

Pysjheltene - PJ Masks - figurer, kjøretøy og lekesett - kjent fra barne-TV

Pysjheltene (PJ Masks) handler om tre 6-åringer som er venner, naboer og klassekamerater om dagen, men om natten blir de til Kattegutt, Ugline og Gekko. De tar på seg pysjamasene sine, og blir omgjort til Pysj-heltene. Pysjheltene bekjemper kriminalitet om natten, og når morgen kommer er de tilbake som Oscar, Amanda og Jens, klare for en ny dag.

Vår lavpris: 771,-
Få igjen på lager
SKU
06182-61
   

Romeo har satt i gang sin siste plan om å ta over verden, og det er opp til Kattegutt å stoppe ham. Rist bilen, plasser den på banen og bruk plattformen slik at Cat-Car og Romeos Lab kan legge ut på et actionfylt løp i nattens mørke. Hvem kommer først over målstreken?

Men vær på utkikk, Romeo jobber ikke alene. Luna er ute på sitt hoverboard, klar til å løfte broen til side for å avsløre nye nivåer. Night Ninja kan når som helst dukke opp med bandet sitt Ninjalinos.

Gekko og Ugline (selges separat) kan plasseres i hovedkvarteret for å forsikre seg om at Kattegutt ikke setter seg fast. Med morsome lys i mørket-funksjoner, skjulte overraskelser og 2 Rev-N-Rumbler-biler, gir denne bilbanen flere timer med morsom lek.

Inneholder:

  • Pysjheltene bilbane med flere nivå
  • Romeos Lab Rev-N-Rumbler
  • Cat-Car Rev-N-Rumbler

Detaljer:

  • Mål: 64 x 38 x 15 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell10-24780
EAN886144247811
MerkePysjheltene - PJ Masks
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.