Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rainbow High Junior High Doll - Amaya Raine dukke med stilig antrekk - 23 cm

-25%

Rainbow High - de fargerike dukkene ved enden av regnbuen

Legenden sier at ved enden av regnbuen finner du en gryte med gull. Men sannheten er at du finner noe enda mer fantastisk. Bare noen få utvalgte, med øye for dristig mote, kan følge regnbuen til Rainbow High. Dette er den fargerike moteskolen der alle lærer å vise frem sin sanne farge og stil. 

Velkommen til Rainbow High, der alt er som regnbuen, fargerikt og glitrende. Møt Rainbow High dukkene - nå kan du samle regnbuen!

Kampanjepris 365,25 Vår lavpris: 487,-
25%
Du sparer: 121,75
Utsolgt
SKU
06227-27

Dra tilbake litt i tid, og møt favorittdukkene dine i en yngre versjon av seg selv! Amaya Raine-dukken kommer her i en Junior High utgave av den populære Rainbow High dukken, og hun har på seg et stilig svart-hvitt antrekk med hint av farger. Den hvite, lange genseren har teksten "I don't speak fashion. I am fashion", og under har hun et flerfarget tweedskjørt. De knelange svarte støvlettene med gulldetaljer står i stil med den svarte ryggsekken. 

Amaya har alltid hatt en stil som skiller seg ut, noe som blir tydeligere med årene. Hun går ofte kledd i dristig og vågal mote, og hun elsker å designe egne klær. På Junior High er hun kjent for de edgy antrekkene, men også det kritthvite håret med fargerike striper under. Hun er heller ikke ukjent for å bruke fargerik sminke i samme stil som hårstripene sine.

Dukken er ca. 23 cm lang, og har bevegelige ledd for realistisk lek. I Junior High Series 2 er det totalt 6 dukker å samle på, og alle har selvfølgelig også en eldre versjon. Andre dukker kjøpes separat.

Inneholder:

  • Rainbow High Junior High Amaya Raine dukke
  • Antrekk og sko
  • Ryggsekk

Detaljer:

  • Mål: ca. 23 cm
  • Alder: fra 6 år

Merk: Andre dukker kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell582953EUC
EAN0035051582953
MerkeRainbow High
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.