Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rainbow High Rainbow Vision Shadow dukke - Uma Van Hoose med 2 antrekk - 28 cm

-32%

Rainbow High - de fargerike dukkene ved enden av regnbuen

Legenden sier at ved enden av regnbuen finner du en gryte med gull. Men sannheten er at du finner noe enda mer fantastisk. Bare noen få utvalgte, med øye for dristig mote, kan følge regnbuen til Rainbow High. Dette er den fargerike moteskolen der alle lærer å vise frem sin sanne farge og stil. 

Velkommen til Rainbow High, der alt er som regnbuen, fargerikt og glitrende. Møt Rainbow High dukkene - nå kan du samle regnbuen!

Kampanjepris 475,- Vår lavpris: 694,-
32%
Du sparer: 219,-
Utsolgt
SKU
06227-32

Bli med i den spennende musikkonkurransen Rainbow Vision med Uma Van Hoose Shadow-dukken fra Rainbow High! Hun måler ca. 28 cm høy, og er blålig i huden med blålilla hår og 2 stilige blå antrekk. Mix og match en blå paljettopp eller hvit tubetopp med den rocka blårutete buksen eller skjørtet, og sleng den blå jakken med nagler over. Uma elsker dessuten den svarte Shadow-hatten sin, og bærer den både på scenen og til hverdags.

Uma er en ordentlig rocker og elsker å drive med musikk, og den blå gitaren hennes er det kjæreste hun eier. Det er derfor ikke overraskende at hun kommer med gitaren i en solid bæreveske. Uma spiller like gjerne alene som med de andre Shadow-dukkene (kjøpes separat). Gjør henne klar for å innta scenen for å konkurrere mot de andre Rainbow Vision deltakerne (kjøpes separat)!

Inneholder:

  • Rainbow High Uma Van Hoose-dukke
  • Dukkestativ
  • Gitar og bæreveske
  • 2 antrekk med sko
  • 2 kleshengere
  • Kam

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 cm
  • Alder: fra 6 år

Merk: Andre dukker kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell582755EUC
EAN0035051582755
MerkeRainbow High
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.