Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger Harry Potter XXL puslespill 200 brikker - Harry Potter vs Voldemort

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
01202-6
   

Dette Ravensburger XXL-puslespillet med 200 brikker har et motiv som viser kampen mellom Harry Potter og den ondskapsfulle Voldemort. Dette puslespillet passer perfekt til Harry Potter-fans fra 8 år og oppover. Ha det kjekt med familievennlig pusling i kjent Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjenning, logisk tenkning, tålmodighet og hånd-øye koordinasjon, samtidig som riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbilde og kortidshukommelse. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger XXL Harry Potter puslespill 200 brikker - Harry Potter vs Voldemort

Detaljer:

  • Antall brikker: 200
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell128709
EAN4005556128709
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.