Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Roblox Adopt Me Collector kosebamse 15 cm - Enhjørning

Roblox leker og figursett

Roblox er et MMO-spill for barn i alderen åtte år og oppover, som gir både barn og voksne mulighet til å utvikle og spille. Bring den fantasifulle verden av Roblox til liv med helt nye actionfigurer og dramasett inspirert av favorittkarakterene dine og opplevelsene du kjenner fra et eller flere Roblox-baserte spill.

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
05234-14
   

Gi liv til de svært ettertraktede og populære kjæledyrene fra #1-spillet Adopt Me! Hvilken af de seks Serie 1 Collector kosebamser vil dere adoptere? Det finnes 6 forskjellige kjæledyr å samle på fra Serie 1: Kitsune, Unicorn, Dog, Cow, Bee og Octopus. Her får du Unicorn, som er en myk og hvit enhjørning-bamse med rosa horn og hale, og en flerfarget mane. Den myke kosebamse er perfekt for lek, kos og utstilling, og den kommer med en eksklusiv virtuell spillkode.

Inneholder:

  • Roblox Adopt Me Collector kosebamse - Enhjørning
  • Spillkode

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 cm (H)
  • Alder: fra 6 år

Produktdetaljer
ModellAME0004
EAN191726499015
MerkeRoblox
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.