Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Roblox Core Figure Kingdom Simulator: Berserker

Roblox leker og figursett

Roblox er et MMO-spill for barn i alderen åtte år og oppover, som gir både barn og voksne mulighet til å utvikle og spille. Bring den fantasifulle verden av Roblox til liv med helt nye actionfigurer og dramasett inspirert av favorittkarakterene dine og opplevelsene du kjenner fra et eller flere Roblox-baserte spill.

Vår lavpris: 107,-
Utsolgt
SKU
04226-14

Utstyrt med våpen og klar for kamp, denne truende krigeren behersker sine fryktinngytende tvillingøkser for å hjelpe deg på din søken etter seier - og han vil ikke stoppe for noe på sin vei. Han har egenskapene for å være din forkjemper ettersom du samler styrke og terreng i et hvilket som helst rike, akkurat som du ville i Imperators imperiums-byggespillet, King Simulator.

Ta dine favoritt Roblox-eventyr av skjermen og inn i din virkelige verden med unik spillfigur og tilbehør. Bruk den eksklusive koden for å åpne en spennende virtuell verden i spillet Roblox. Roblox imaginære plattform er neste generasjons underholdning. Plattformen tillater barn i alle aldre å forestille seg, skape og leke sammen i oppslukende, brukergenererte 3D-verdener.

Inneholder:

  • Roblox-figur
  • Tilbehør
  • Spillkode
  • Samlers sjekkliste

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellROB0489
EAN681326107057
MerkeRoblox
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.