Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Berner Sennen hund - hunndyr

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
17852
   

Berner sennen-hunder har godt lynne og er store, svarte og brune hunder med et hvitt bryst.

Berner sennen-hunden stammer fra Alpene og er en flott familiehund. Disse hundene liker å være i selskap med mennesker og vil være der det skjer. Berner sennen-hunder er snille og godlynte og vet hvordan de skal oppføre seg. De liker å være ute, spesielt om vinteren. En berner sennen-hund må man gå tur med hver dag og børste hver uke. Disse hundene veier rundt 45 kilo og utfører oppgaver som trekk og gjeting.

Morsomme fakta

  • De er perfekte familiehunder, men kan også brukes som ettersøkshunder.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Canis lupus familiaris
  • Globalt hjem: Hele verden

Detaljer:

  • Mål: 2,5 x 8 x 5 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell16397
EAN4005086163973
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.