Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Dalmatiner, hanndyr - 8 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
18106
   

Dalmatinere er kjent for vakre flekker på sin hvite, skinnende pels. De er vennlige, intelligente og svært aktive. Dette betyr at de trenger mye mosjon og mental stimulering.

Dalmatinere kommer fra Kroatia og er store, slanke, elegante hunder. De utrolige flekkene den har er like unike som menneskelige fingeravtrykk. Dalmatinere er hovedsakelig kosete familiehunder, men de kan også være oppmerksomme vakthunder eller utrettelige redningshunder. De går meget godt sammen med andre dyr, spesielt hester. Det er derfor de ble brukt til å følge brannbiler i England og er fortsatt maskoten til New Yorks brannvesen. På grunn av dette, blir de ofte referert til som "brannstasjonshunder".

Morsomme fakta

  • Flekkene på pelsen til en dalmatiner er ikke alltid svarte. De kan også være brune.

Inneholder:

  • 1 Schleich Dalmatiner hund - hanndyr

Detalljer:

  • Mål: 7,5 x 1,8 x 7,5 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell16838
EAN4055744007323
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.